Es arī kaut ko gribu pateikt!
Izveidots: 20.10.2008
Komentāri: 5
Autors: Agris
Skatīts: 1191

Sveicināti cienītie klasesbiedri un godājamās klasesbiedrenes!

Ilgvars ir uzsācis ļoti interesantu un, cerams, arī noderīgu projektu - mūsu klases (Maltas 1. vidusskolas 1999. gada izlaiduma klases un visu to jauko ļaužu, kas ar mums kopā ir mācījušies kaut īsu brītiņu) mājas lapu. Mēs ceram, ka šī tīmekļa vietne (web lapa) kalpos par vietu, kur uzzināt jaunumus par klasesbiedriem, pastāstīt par sevi, sarunāt kopīgus pasākumus un daudz ko citu. Tāpēc visi tiek aicināti sakontaktēties ar Ilgvaru un sākt aktīvi piedalīties šī projekta tapšanā. Jo vairāk mēs šeit būsim, jo interesantāk viss notiksies!

Un, jā, nākošgad mums ir jubileja - 10 gadi (neticami, vai ne?) - visiem jābūt uz absolventu vakaru februārī!

Forši uzrakstīji. Bet pašlaik vēl viss ir tapšanas stadijā, tā ka vēl mazliet ir jāpaciešas, bet tiem, kas vēlas piedalīties izstrādes un testēšanas procesā, tad droši e-pasts uz ilgvars@nvoc.lv vai kontaktinfo atrodamais e-pasts arī derēs. Laikam jau jāpoš ir koferis braukšanai uz absolventiem, bet nuu nezinu, atkal kāds uzvalks jāpērk, bet es viņus konkrētu neciešu :D
Ievietoja Perisix 20.10.2008 21:59:10
Nu da, februārī jau būtu tā kā jāpiekāpj pie skolas durvīm patusēt. Kādu laiciņu neesat manīti. Pēdējo redzējo Oļu, i to tikai darba jautājumos. Tā kā brauciet, brauciet vien Latvji sniedziņā!!!
Ievietoja Jons 22.10.2008 16:17:38
Ja man nebūs jāpērk jauns kostīms un es varēšu ierasties kā parasti savā mīļākajā džemperīti, tad es noteikti būšu. Man vienkārši riebjas kostīmi un viss kas ar to saistīts :)
Ievietoja Persix 23.10.2008 11:58:11
nav jau svarīgi uzvalkā vai mīļākajā džemperītī, galvenais satikt sen neredzētus draugus!!!!
Ievietoja agnese 29.10.2008 18:33:22
Ehh, tur es tev varētu piekrist. Saņemšu dūšu un došos uz vakaru. :) Vēlāk izveidošu slepenu blogu, tikai lietotājiem domātu, kur varētu apspriest domu, kādu dāvinājumu pasniegt skolai un ko vispār darīt ar absolventu un vakaru. P.s. Dārgie biedri. Šī nav tikai mana un Agra lapa, bet gan visas klases lapa, tādēl aicinu Jūs sūtīt man e-pastus uz ilgvars@nvoc.lv un es Jums nosūtīšu registrācijas datus. Pēc registrācijas Jūs varēsiet pievienot bildes un izmantot iekšējo saziņas sitēmu, kā arī rakstīt blogu.
Ievietoja Persix 29.10.2008 22:04:15
Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
6 + 7 =