Absolventu vakars.
Izveidots: 10.02.2009
Komentāri: 4
Autors: Persix
Skatīts: 1553
Gribējās jau kautko ierakstīt, bet kautkā rokas par īsām. :) Nu un par pašu vakaru runājot. Visā visumā šis pasākums iesākās diezgan jautri, kad tika gaidīts Sandris ar puķēm un vākti paraksti uz jauki noformēta papīra. Mazliet ilgas bija pasākuma sākums, kad vecāka gājuma absolventi izklāstīja savu dzīves gājumu, man liekas, ka šis bija vis krutākā lieta, bet kā pēctam izrādījās, tad šis ieilgušais sākums lika pārējiem visu virzīt daudz raitāk un pataupīt runājamo vakaram pie galda. :) Otra skaista lieta, kas man patika, bija deju kolektīvs. Deju kolektīvs iedeva šim pasākumam tādu raitāku noskaņojumu un iesildīja deju grīdu vakara pasākumam. :D
Otra lieta. Prieks bija satikt tos cilvēkus, kas nebija redzēti jau kādu laiku (veselu mēnesi :D) , jo daudzi bija satikti jau 25 vai 26 decembrī, kad notika pirmais salidojuma posms. Klāt šim nāca Inga, Rasma, Rita un Agita, kas nāca klāt. :)
Treša lieta. Prieks bija lasīt ziņu ko iesūtīja kāda klases audzinātāja. Diemžēl un nezin kāpēc mēs tā arī nespējām pieaicināt Ružānes kundzi, manuprāt, tā īsti arī mēs nespētu aprunāties ar viņu. Skaļums, kas valdīja ēdamzālē, bija tāds mazliet par lielu. :)
Ceturtā lieta. Mazliet tomēr bija skumji skatīties uz absolventiem, kas ir tikuši uz galda novietotiem alkoholiskiem produktiem. Mani skumdina ne jau tas, ka cilvēki lieto alkoholu, bet tas, ka tā lietošanu tie nekontrolē, tipa ar domu, kk katram ir jāzin sava norma un nav ko sevi nostādīt neveiklā situācijā. Šeit jāatzīmē, ka mūsu klase turējās godam un bija viena no labāk audzinātajām :)
Piektā lieta. Tā arī neizdevās realizēt manu vēlmi uzgrieztvalsi ar visām klases meitenēm, šit laikam jau mana neizdarība vai arī kautāds škērslis, kas man to neļāva izdarīt. Bet nu viena meitene mani tomēr dabeidz līdz galam, labā nozīme, nodejojos līdz baltajām un melnajām pelēm :D.
Sestā lieta. Bija prieks iepazīties arī ar klasesbiedru otrajām pusītēm. Sandris ir atradis vienkārši ideālu pusi :). Protams arī pārējo puses ir ideālas, vienkārši ar šo pusi man bija iespēja padejot un parunāties. :)

Rezumā ir tāds.
Nav nepieciešams absolventu vakars, ir nepieciešams viens datums, kad visi var satikties un iztrakoties uz nebēdu. Tā ir doma, ar tekstu, ka mēs varētu sameklēt savus piezīmju blociņus un pameklēt tajos brīvos datumus. Satikties visiem kopā noīrēt kādu telpu un vienkārši parunāties un iztrakoties ar dažādākām spēlēm un atrakcijām. :) Pasākumā iesaistot klases mūsu klases audzinātājus. Jo tiešām gribas papļāpāt par dzīvi arī ar tiem, jo lielos pasākumos, tas diemžēl nav iespējams.

Un noslēgumā, ja jau esi ticis tik tālu lasot šo tektu :, lai mums visiem ir labi un nav ko stresot par ārējiem faktoriem.
laikam tas šķērslis biju es:)
Ievietoja rita 17.02.2009 18:18:21
:D Nē Rita, tu biji izklaides objekts. Es jau atkal jokojos. Visā visumā bija kruta. Arī nākošjā dienā, kad pastaigāt bija liela grūtība.
Ievietoja Persix 18.02.2009 21:23:28
Žēl tikai, ka skola vēl joprojām gaida mūsu sasolīto dāvanu...
Ievietoja Agita 02.03.2009 11:30:29
Nu šis process iet uz priekšu :) Ir arī tā, ka ļoti iebremzē pati skola un vēl dažas lietas, bet process iet uz priekšu, NAV tā ka tas stāv uz vietas.
Ievietoja Persix 02.03.2009 17:18:38
Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
1 + 6 =