Par šo un to ...
Izveidots: 08.06.2009
Komentāri: 1
Autors: Agris
Skatīts: 1170

Sveiki, tautieši un tautietes!

Pagājis ir krietns laiciņš kopš februāra un arī kopš mana pēdējā ieraksta te. Esmu slinkojis. Nemēgināšu taisnoties - kāds esmu, tāds esmu - pamatīgs sliņķis! Saka, ka slinkums bīdot pasaules progresu :P

Vēl es esmu aizmārša - sestdien aizmirsu savu pasi Rīgā. Nācās izlaist vēlēšanas. Maltas pagasts vairs nav :( - esam lielā Rēzeknes novadā! Kaut kā iekšējā balss saka, ka tas nav uz labu - bet nu dzīvosim - redzēsim! Mūsu bijušais pagastvecis (Skudra) ir ticis novada vadībā, cerams, ka neaizmirsīs par mums.

Vēl es gribu kārtīgu vasaru! Man apnika šitais ausktais laiks. Kaut kur (man ir aizdomas, ka zinu kur) esmu apaukstējies :( - puņķojos, biki iekāsējos, ceru, ka jau rīt pārstāšu! 

Vēl pilnā sparā rit sesija! Nē, es neko nekārtoju ... es moku studentus ;) nu labi, jau labi, neesmu ļauns! Bet vispār ir ļoti interesanti, it sevišķi paskatīties uz studiju pasauli no otras ierakumu puses! 

Vēl Maltā man māja pārkrāsota - būs jāpamaina bildītes Ilgvara māju galerijā! Savadāk, ja brauksiet ciemos - vēl nepazīsiet!

Vēl es šodien skatījos, kā Latvijas basketbola sieviešu izlase apspēlēja Ungāriju! Prieks! Būs jāaiziet uz Arēnu atbalstīt! Jāsāk skaitīt latiņi biļetēm :) 

 nu tā ... pagaidām pietiks 

Nu redz, no slinķu vidus laikam būsi noraktīts :D
Ievietoja Persix 09.06.2009 11:18:42
Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
8 + 5 =