Iespaidi par Pēterburgu 1
Izveidots: 01.07.2009
Komentāri: 0
Autors: Persix
Skatīts: 1230

Mazliet gribējās uzrakstīt tādu kā rakstu sēriju par braucienu uz Pēterburgu. Un šodien sāksim ar to, kā tad es nokļuvu līdz šai pilsētai.

Tātad braucamuz Grebņevu un tur uz robežas pavadām 4-5 stundas, atkarībā no nezinu kā :). Bet nu tā gaidīšana ir diezgan ok, ar domu, ka kustība notiek visu laiku. Tā kā mēs tikai 20.00 tikā cauri robežai, tad pirmā lieta ko es izdarīju krievijā, bija bilna benzīna bāka, šeit tas pasāciens maksā 19 RUB litrā, dizgan ciešami. Pēc šīs jaukās procedūras, kas bija pirmo reizi, kad auto sajuta pilnas bākas smaržu, Latvijā diemžēl tādu ekstru atļauties nevaru :(,  sākās 400 km lielas brauciens pa Krievijas ceļiem. Un tad jaukas lietas, viņiem apdzīvota vieta skaitās arī tad, ja "deravņā", savādāk to nosaukt nevar, ir vismaz viena māja un tas nozīmē, ka pa ceļam bija mežonīgi daudz tādu miestiņu, pa kuriem ir jākustas ar 50 km/h ātrumu, tas veinārši besīja ārā un tad vēl šiet ir ļoti populāras 40km/h zīmes, tās arī mani izbesīja. Vēl mazliet negatīvisma, ceļu kvalitāte šai pusē arī nav no tām labākajām, teiktu pat tā, ka Lavijā ceļi ir ļoti labi. Mazliet patīkami ir tas, ka par ātruma pārsniegšanu par 30 km/h ir tāds neliels sods, pats neizbaudīju, jo šeit ir diezgan labi attīstīta ziņojumu sistēma, tobiš, šoferi viens otru ciena. Nu un viss beidzās plkst 2.00, kad iebraucām Pēterburgā, atradām īsto adresi un  likāmies uz labās auss. 

Ar to arī pirmais cēliens tiek noslēgts, vēl kautkad arī pievienošu bildes galerijā. :) Pašlaik sēžu pie neta, kas nespīd ar milzonīgu ātrumu. 

Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
1 + 7 =