Nu palika augstāks, tāpēc vajag savilkt galus
Izveidots: 19.08.2010
Komentāri: 2
Autors: Persix
Skatīts: 4635
Sveiciens.
Tā kā beidzot palika augstāks(tas speciāli, lai maniem skolotājiem kauns :) ), nolēmu ka vasara ir beigusies un jāsavelk šīs vasaras kopsavilkums. Vasara ir izdevusies neslikta, ļoti karsta un nogurdinoša, un protams vēlreiz karsta. Tā kā neesmu karstuma piekritējs, tad man bija grūtti :).
Nu un pats kopsavilkums, vasarā paciemojos Liepājā, Ventspilī un naksts Siguldā, tas viss ir aplūkojams sadaļā galerijas. Visā visumā nobraukti laikam 1600 km pa divām dienām, diezgan nogurdinoši, bet tā vērts.
Otrs skaistais pasākums bijā kāzas, kas norisinājās augusta/vasaras karstākajās dienās. Precējās mani draugi no deju dienām Kaspars un Ilžuks. Bija, karsti, skaisti un kartsti. Arī jaunais pāris bija karsts :). Šis pasāums arī ir novērojamsgalerijās. Un kā par lielu pārsteigumu man, tad augustā sadomāja precēties arī otri draugi, arī vienā no kartsākajām dienām vasarā. :) Jaunais pāris bija vienbkārši ugunīgs. Abās kāzās biju sliktais un mēgināju nospert sievu, diemžēl nesanāca, bet vai tas ir galvenais? Nē, galvenais, ka mēginājām un bija sava veida "action". Diemžēl vai par labu neatceros, bet otrās kāzās mazliet piemāvos, toties visiem bija jautri :)
Kopvērtējums, vasara nau nodzīvota velti un pavadīti skaisti mirkļi.

P.s.
Jaunajiem pāriem Kasparam - Ilzei, Jānim - Diānai rūgts, rūgts, rūgts, rūgts, rūgts, rūgts, rūgts ..
Un protams novēlējums, taisīt .....
Malacis Ilgvars! Atpūties labi! Es šitajā vasarā strādāju ;( Nu labi, ne gluži strādāju - rakstīju savu doktora darbu. Kaut ko uzrakstīju. Iesniedzu. Tagad redzēs, kas notiksies tālāk :)
Ievietoja Agris 31.08.2010 14:35:08
Nu lai veicas grādu iegūšanā. Gan jau viss būs štokos. :)
Ievietoja Persix 01.09.2010 09:40:29
Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
2 + 2 =