Sniegošanās.
Izveidots: 23.11.2008
Komentāri: 2
Autors: Persix
Skatīts: 2042

Nezinu kā tur notiek pie jums viss, bet Daugavpilī ir uzsnigusi pienācīga sniega kārtiņa un ja vējš nebūtu tik mežonīgs, tad tas prieks par sniegu būtu vēl lielāks. Tātad, kas tad ir izdarīts? Esmu izvāļājies pa sniegu, papikojos ar savu sīko un pavizināju to ar ragavām. Tagad jāpagaida mazliet, kad paliks siltāks un sniegs būs lipīgs, varēs uzcelt sniega pili un sniega meiteni :)Un kā jums pirmie sniega prieki?

P.s.
Arī ar auto ir diezgan interesanti braukāties, laikam jau būs jānopērk kādas ziemai paredzētas riepas :D

P.s.s.
Laikam jau aizmirsu jūs apveikt ar 90 gadiem. Kā saka, labāk jau vēlāk nekā nekad. :)

jā, nu redz ziema iepriecina ne tikai mazos, bet arī lielos:)dzirdēju ,ka Daugavpilij ticis visvairāk sniega.Maltā arī savu sniega devu dabūjām.Interesanti bija vērot kā daudzi no rītiņa bruņojušies ar lāpstām raka savus autiņus no kupenas arā.Arī mūsu galā ir autobraucēji, kuri nav gatavi ziemai, izskatās, ka daudzi ir aizmirsuši kas ir ziema un kādos platuma grādos dzīvojam:))))
Ievietoja agnese 25.11.2008 10:30:35
Uzsniga sniedziņš balts un pūkains......... Ar mašīnu vienu metrīgu kupenu pabadīju kārtīgi, pat nesapratu kā tiku vispār pāri tai bez bojājumiem! Par tiem platuma grādiem man liekas vispaŗ jau var aizmirst, jo kupenas ar katru gadu plānākas un plānākas. Ja uzpūš palielāks vējš ar sniegputeni - mums uzreiz lielais brīnums, ka sniegs uzsniga novembrī!!! Bet tomēr prieks, ka māte daba neaizmirst arī Mīļo Latviju apveltīt vismaz pāris dienas ar kaut cik jēdzīgu sniega kārtu!!!
Ievietoja Jons 26.11.2008 14:16:22
Pievienot komentāru
Komentārs
Autors
Aizsardzības funkcija
1 + 4 =